Leerkracht per uur

Tijd voor uw kind; een leerkracht per uur

Na heel wat omzwervingen in en buiten het onderwijs ben ik eruit! Ik ga mezelf verhuren als leerkracht per uur. Mijn grootste passie is kinderen dingen leren. En mijn overtuiging is dat je ze dingen leert door goed te kijken wat ze aan het doen zijn en daarop in te spelen. Ze proberen over te halen eens wat nieuws of iets moeilijks te proberen. Door ernaast te blijven staan en ze af en toe aan te moedigen: Met tijd en aandacht groeien kinderen.

En als ik iets doe, wil ik het goed doen. Dat is een beetje tricky als je in het onderwijs werkt; het is namelijk nooit af. Ik kreeg niet voor elkaar wat ik het liefste wilde doen: Tijd en aandacht geven aan kinderen. Zorgen dat ze groeien, leren en verwonderd zijn over de wereld om hen heen. In de grote klassen, met 28 tot soms wel 32 kinderen ging dit simpelweg niet. Ik was vooral bezig om de groep te managen en mijn aandacht zoveel mogelijk te verdelen…

Op school

Ik heb gewerkt als leerkracht, basisschooldirecteur en invalleerkracht. De verschillende scholen en klassen die ik van binnen heb gezien hebben mij inzicht gegeven in wat ik nou écht het liefste wil doen! Ik wil gewoon kinderen les geven… Ik wil met tijd en aandacht een kind verder helpen in zijn of haar ontwikkeling. En dus kunt u mij inhuren als ‘extra leerkracht’. Zo kan ik goed zien hoe uw kind de instructie oppikt en aan het werk gaat. Ik kan motiveren waar nodig of tips geven over werkhouding. Door tijd te hebben voor enkel en alleen uw kind kan het zetje worden gegeven dat nodig is.

leerkracht per uur | tijd voor mijn kind

contact

Informatie over tarieven vindt u hier. Bent u nieuwsgierig hoe dat er voor uw kind uit zou kunnen zien? Bel of mail met wieke@tijdvoormijnkind.nl

Tijdens de week van de opvoeding kunt u ook binnenlopen voor meer informatie:

Informatieavond in Leusden maandag 7 oktober 2019
Informatieavond in Amersfoort donderdag 10 oktober 2019


https://www.weekvandeopvoeding.nl/event/leerkracht-per-uur-extra-hulp-voor-uw-kind-op-school/

Geef een reactie