Wanneer je als ouder graag extra onderwijsbegeleiding wilt inhuren voor je kind kan dat. We hebben verschillende professionals beschikbaar.

Begeleiding door een onderwijsassistent | 30 euro per uur

Begeleiding door een bevoegd leerkracht basisonderwijs | 45 euro per uur

Onze voorkeur gaat uit naar begeleiding op school aangezien we daar goed kunnen zien wat er tijdens de instructie gebeurt en op welke manier je kind aan het werk gaat. Op deze manier kunnen we direct en effectief begeleiden. In de meeste gevallen is een maand ondersteuning (4x) genoeg om je kind een extra zetje en zelfvertrouwen te geven.

Wanneer je het fijner vindt dat je kind langere tijd extra begeleiding krijgt op school kunnen we dat ook afspreken. Bel of mail voor meer informatie.

Natuurlijk zullen we in overleg met de school bepalen op welke manier en op welk tijdstip de begeleiding kan plaatsvinden.

Vooralsnog kan de begeleiding niet worden vergoed.

Bel ons om te overleggen welk pakket het beste past:

1 uur per week á 45 euro per uur

2 uur per week (middag) 75 euro per keer

3 uur per week (ochtend) 105 euro per keer

Let op de minimale afname is 4x, de intake en het kennismaken met school is gratis. Elk uur dat je betaalt is een uur aandacht voor je kind.

Voor scholen

De inhuur door scholen gebeurt op een iets andere wijze. Wanneer u als school geïnteresseerd bent in mijn diensten, neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte passend bij uw ondersteuningsvraag. Mijn specialisatie is ‘het jonge kind’ met veel kennis en ervaring van TOS (taalontwikkelingsstoornis) AD(H)D en ASS. U kunt mij ook vinden op Flexleerkracht.nl Daar vindt u als school ook uitleg over tarieven en inhuur van zelfstandigen in het onderwijs.